Składniki:
filet kurczaka podwójny | 1 sztuka |
curry | |
jajko | 1 sztuka |
buła czerstwa | 1 sztuka |
pieprz do smaku | |
sól do smaku | |
ryż jaśminowy | 1/2 szkalnki |
zielony groszek | 1/2 szkalnki |
tymianek | 1 (posiekany) |
filet kurczaka podwójny | 1 sztuka |
curry | |
jajko | 1 sztuka |
buła czerstwa | 1 sztuka |
pieprz do smaku | |
sól do smaku | |
ryż jaśminowy | 1/2 szkalnki |
zielony groszek | 1/2 szkalnki |
tymianek | 1 (posiekany) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: