Przepis i sposób przygotowania na: Puszysty omlet z bekonem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Puszysty omlet z bekonem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/puszysty-omlet-z-bekonem1-2.jpg)
![Krok 2 - Puszysty omlet z bekonem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/puszysty-omlet-z-bekonem2-2.jpg)
![Krok 3 - Puszysty omlet z bekonem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/puszysty-omlet-z-bekonem3-2.jpg)
![Krok 4 - Puszysty omlet z bekonem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/puszysty-omlet-z-bekonem4-2.jpg)
![Krok 5 - Puszysty omlet z bekonem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/puszysty-omlet-z-bekonem5-2.jpg)
żółtko jajek | 3 |
białko | 3 |
mąka pszenna | 1 łyżka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
boczek wędzony | 5 plasterków |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: