Przepis i sposób przygotowania na: Puszysty sernik z Baileys
Kroki postępowania
![Krok 1 - Puszysty sernik z Baileys foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/puszysty-sernik-z-baileys1-2.jpg)
![Krok 2 - Puszysty sernik z Baileys foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/puszysty-sernik-z-baileys2-2.jpg)
![Krok 3 - Puszysty sernik z Baileys foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/puszysty-sernik-z-baileys3-2.jpg)
![Krok 4 - Puszysty sernik z Baileys foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/puszysty-sernik-z-baileys4-2.jpg)
![Krok 5 - Puszysty sernik z Baileys foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/puszysty-sernik-z-baileys5-2.jpg)
![Krok 6 - Puszysty sernik z Baileys foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/puszysty-sernik-z-baileys6-2.jpg)
herbatniki | 180 g |
masło | 90 g |
cukier puder | 2 łyżeczki |
kakao | 2 łyżeczki |
kawa rozpuszczalna | 1 łyżeczka |
twaróg zmielony | 1 kg |
śmietana kremówka | 350 ml |
likier Baileys | 200 ml |
cukier | 1/2 szklanki |
czekolada gorzka | 100 g |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: