Przepis i sposób przygotowania na: Pychotka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pychotka7-2.jpg)
![Krok 2 - Pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pychotka8-2.jpg)
![Krok 3 - Pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pychotka9-2.jpg)
![Krok 4 - Pychotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pychotka10-2.jpg)
mąka pszenna | 3 szklanki |
margaryna | 200 g |
cukier | 1/2 szklanki |
proszek do pieczenia | 1 1/2 łyżeczki |
mleko | 1/2 szklanki |
żółtko jajek | 4 |
powidła śliwkowe | |
orzechy włoskie | |
rodzynki | |
wiśnie |
mleko | 3 szklanki |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
żółtko jajek | 2 |
cukier | 1/2 szklanki |
margaryna | 1/2 kostki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: