Przepis i sposób przygotowania na: Pyszne, aromatyczne cynamonowe ananasy we francuskim cieście
przygotowanie:
Piekarnik nagrzany na 210°C, grzanie góra/dół, piec 30 minut, następnie na termoobiegu 160°C piec z 10 minut.
Bardzo smaczne, aromatyczne, orzeźwiające na szybko ciastka francuskie z plastrami ananasa, cynamonem, dżemem idealne na deser Noworoczny, karnawał........ SMACZNEGO!!!
dżem | 400 gramów |
kisiel brzoskwiniowy | 1 opakowanie |
ciasto francuskie | 2 opakowania |
ananas świeży | 1 sztuka |
cynamon Prymat | 1 opakowanie |
woda zimna | 0.25 szklanki |
cukier | 12 łyżeczek |
cukier puder | 2 łyżki |
Piekarnik nagrzany na 210°C, grzanie góra/dół, piec 30 minut, następnie na termoobiegu 160°C piec z 10 minut.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: