Składniki:
galaretki pomarańczowe | 2 |
gorącej przegotowanej wody | 900 ml |
margaryny kasia | 200 g |
cukru | 3/4 szk |
cukru waniliowego | 16 g |
żółtko jajek | 4 |
budynie waniliowe | 2 |
mąki pszennej typ 500 | 3/4 szk |
mleka 3,2% | 5 szk |
galaretki pomarańczowe | 2 |
gorącej przegotowanej wody | 900 ml |
margaryny kasia | 200 g |
cukru | 3/4 szk |
cukru waniliowego | 16 g |
żółtko jajek | 4 |
budynie waniliowe | 2 |
mąki pszennej typ 500 | 3/4 szk |
mleka 3,2% | 5 szk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: