Przepis i sposób przygotowania na: pyszne kruche ciasto o korzennym smaku...
Kroki postępowania
![Krok 1 - pyszne kruche ciasto o korzennym smaku... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pyszne-kruche-ciasto-o-korzennym-smaku...1-2.jpg)
![Krok 2 - pyszne kruche ciasto o korzennym smaku... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pyszne-kruche-ciasto-o-korzennym-smaku...2-2.jpg)
![Krok 3 - pyszne kruche ciasto o korzennym smaku... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pyszne-kruche-ciasto-o-korzennym-smaku...3-2.jpg)
![Krok 4 - pyszne kruche ciasto o korzennym smaku... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pyszne-kruche-ciasto-o-korzennym-smaku...4-2.jpg)
![Krok 5 - pyszne kruche ciasto o korzennym smaku... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pyszne-kruche-ciasto-o-korzennym-smaku...5-2.jpg)
mąka tortowa | 400 gram |
margaryna | 250 gram |
żółtko jajek | 2 sztuki "XL" |
cukier puder | 100 gram |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 1 łyżka |
jabłka | 3 sztuki |
dżem | 300 ml/aroniowy |
cynamon | 1 łyżeczka |
cukier | 1 łyżka |
kisiel cytrynowy | 1 opakowanie |
cukier puder | - ile potrzeba |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: