Przepis i sposób przygotowania na: Rabarbar plus truskawka zgrany duet
Kroki postępowania
rabarbar pociąć, truskawki podzielić na 4 części
![Krok 1 - Rabarbar plus truskawka zgrany duet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rabarbar-plus-truskawka-zgrany-duet1-2.jpg)
![Krok 2 - Rabarbar plus truskawka zgrany duet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rabarbar-plus-truskawka-zgrany-duet2-2.jpg)
![Krok 3 - Rabarbar plus truskawka zgrany duet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rabarbar-plus-truskawka-zgrany-duet3-2.jpg)
![Krok 4 - Rabarbar plus truskawka zgrany duet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rabarbar-plus-truskawka-zgrany-duet4-2.jpg)
![Krok 5 - Rabarbar plus truskawka zgrany duet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rabarbar-plus-truskawka-zgrany-duet5-2.jpg)
![Krok 6 - Rabarbar plus truskawka zgrany duet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rabarbar-plus-truskawka-zgrany-duet6-2.jpg)
![Krok 7 - Rabarbar plus truskawka zgrany duet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rabarbar-plus-truskawka-zgrany-duet7-2.jpg)
wyrobić
odstawić na godzinę
![Krok 8 - Rabarbar plus truskawka zgrany duet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rabarbar-plus-truskawka-zgrany-duet8-2.jpg)
odcisnąć wielkość blaszki
![Krok 9 - Rabarbar plus truskawka zgrany duet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rabarbar-plus-truskawka-zgrany-duet9-2.jpg)
![Krok 10 - Rabarbar plus truskawka zgrany duet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rabarbar-plus-truskawka-zgrany-duet10-2.jpg)
![Krok 11 - Rabarbar plus truskawka zgrany duet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rabarbar-plus-truskawka-zgrany-duet11-2.jpg)
![Krok 12 - Rabarbar plus truskawka zgrany duet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rabarbar-plus-truskawka-zgrany-duet12-2.jpg)
posypać kruszonką (mąka plus margaryna plus cukier)
![Krok 13 - Rabarbar plus truskawka zgrany duet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rabarbar-plus-truskawka-zgrany-duet13-2.jpg)
![Krok 14 - Rabarbar plus truskawka zgrany duet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rabarbar-plus-truskawka-zgrany-duet14-2.jpg)
mąka | |
drożdże | |
mleko 3,2% | |
cukier | |
jajko |
rabarbar | |
cukier | |
truskawki |
mąka | |
margaryna | |
cukier brązowy |
rabarbar pociąć, truskawki podzielić na 4 części
posypać kruszonką (mąka plus margaryna plus cukier)
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: