Przepis i sposób przygotowania na: Rabarbarowiec
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rabarbarowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rabarbarowiec36-2.jpg)
![Krok 2 - Rabarbarowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rabarbarowiec41-2.jpg)
![Krok 3 - Rabarbarowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rabarbarowiec38-2.jpg)
![Krok 4 - Rabarbarowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rabarbarowiec39-2.jpg)
![Krok 5 - Rabarbarowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rabarbarowiec40-2.jpg)
![Krok 6 - Rabarbarowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rabarbarowiec37-2.jpg)
![Krok 7 - Rabarbarowiec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rabarbarowiec35-2.jpg)
Ciasto: | |
mąka | 65 dag |
jajko | 1 sztuka |
żółtko jajek | 3 sztuki |
cukier | 2 łyżki |
margaryna | 15 dag |
drożdże | 5 dag |
mleko | pół litra |
sól | |
POSYPKA | |
margaryna | 15 dag |
cukier | 4 łyżki |
mąka | 6 łyżek |
żółtko jajek | 1 sztuka |
DODATKOWO: | |
rabarbar | 30 dag |
cukier |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: