Przepis i sposób przygotowania na: Racuszki \"Jabłuszko\"
Kroki postępowania
![Krok 1 - Racuszki \"Jabłuszko\" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuszki-jabluszko1-2.jpg)
![Krok 2 - Racuszki \"Jabłuszko\" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuszki-jabluszko2-2.jpg)
Potem jabłka pojedynczo zamaczaj w cieście.
![Krok 3 - Racuszki \"Jabłuszko\" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuszki-jabluszko3-2.jpg)
![Krok 4 - Racuszki \"Jabłuszko\" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuszki-jabluszko4-2.jpg)
![Krok 5 - Racuszki \"Jabłuszko\" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuszki-jabluszko0-2.jpg)
jabłko | 1 sztuka |
mąka | 300 gram |
mleko | 0.5 litra |
jajko | 1 sztuka |
oliwa | 1 łyżka |
cukier puder | do smaku |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: