Przepis i sposób przygotowania na: Rafaello
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rafaello foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaello127-2.jpg)
![Krok 2 - Rafaello foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaello128-2.jpg)
![Krok 3 - Rafaello foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaello126-2.jpg)
![Krok 4 - Rafaello foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaello129-2.jpg)
![Krok 5 - Rafaello foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rafaello125-2.jpg)
jaja | 8 sztuk |
mąka | 8 łyżek |
cukier | 8 łyżek |
biszkopty podłużne | 3/4 paczki |
advocat | 3/4 szklanki |
czekolada biała | 3/4 tabliczki |
płatki migdałowe | 1 paczka |
kokos | 1 paczka |
kremówka | 0.5 litra |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: