Przepis i sposób przygotowania na: Rafaello na krakersach
Kroki postępowania
30 dag miękkiego masła zmiksować, dodawać partiami ostudzony budyń ciągle miksując.
Krakersy (miałam 3 paczki po 175 g)ułożyć ciasno w formie. Ja użyłam formy 25 x 40 cm.
krakersy | 40 dag |
masło | 40 dag |
mleko | 3 szklanki |
cukier | 1 i 1/2 szklanki |
mąka pszenna | 3 łyżki |
mąka ziemniaczana | 3 łyżki |
żółtko jajek | 3 szt |
cukier waniliowy | 1 szt |
wiórki kokosowe | 15 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: