Przepis i sposób przygotowania na: Ragoût miesno-warzywne
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ragoût miesno-warzywne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ragout-miesno-warzywne1-2.jpg)
![Krok 2 - Ragoût miesno-warzywne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ragout-miesno-warzywne2-2.jpg)
![Krok 3 - Ragoût miesno-warzywne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ragout-miesno-warzywne3-2.jpg)
![Krok 4 - Ragoût miesno-warzywne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ragout-miesno-warzywne4-2.jpg)
szynka | 1 kg |
cebula biała | 2 szt |
seler naciowy | 5 gałązek |
marchew | 3-4 szt |
papryka czerwona | 3 szt |
pieczarki | 200 g |
przecier pomidorowy | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Czosnek suszony Prymat | |
nasiona gorczycy Prymat | |
Ziele angielskie całe Prymat | |
tymianek | |
Majeranek suszony Prymat | |
oliwa | do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: