Przepis i sposób przygotowania na: RATATOUILLE
Kroki postępowania
![Krok 1 - RATATOUILLE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ratatouille43-2.jpg)
![Krok 2 - RATATOUILLE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ratatouille42-2.jpg)
![Krok 3 - RATATOUILLE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ratatouille41-2.jpg)
cukinia | 1 sztuka |
bakłażan | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
cebula | 2 sztuki |
natka pietruszki | 1 natka |
tymianek | 1 łyżeczka |
olej do smażenia | 5 łyżek |
sól | 1 łyżka |
przecier pomidorowy | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: