Przepis i sposób przygotowania na: Ravioli z kapustą i grzybami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ravioli z kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ravioli-z-kapusta-i-grzybami1-2.jpg)
![Krok 2 - Ravioli z kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ravioli-z-kapusta-i-grzybami2-2.jpg)
![Krok 3 - Ravioli z kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ravioli-z-kapusta-i-grzybami3-2.jpg)
mąka pszenna | 1 kilogram |
woda letnia | 2 szklanki |
sól | |
olej | 1/3 szklanki |
kapusta kiszona | 1 kilogram |
grzyby suszone | 1 garść |
cebula | 1 sztuka |
sól i pieprz | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: