Przepis i sposób przygotowania na: Razowy makaron z bakłażanem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Razowy makaron z bakłażanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/razowy-makaron-z-baklazanem1-2.jpg)
![Krok 2 - Razowy makaron z bakłażanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/razowy-makaron-z-baklazanem2-2.jpg)
![Krok 3 - Razowy makaron z bakłażanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/razowy-makaron-z-baklazanem3-2.jpg)
![Krok 4 - Razowy makaron z bakłażanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/razowy-makaron-z-baklazanem4-2.jpg)
![Krok 5 - Razowy makaron z bakłażanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/razowy-makaron-z-baklazanem5-2.jpg)
![Krok 6 - Razowy makaron z bakłażanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/razowy-makaron-z-baklazanem6-2.jpg)
![Krok 7 - Razowy makaron z bakłażanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/razowy-makaron-z-baklazanem7-2.jpg)
makaron świderki | 250 g |
bakłażan | 1 szt |
cebula | 1 cebula |
pomidory | 2 szt |
ząbki czosnku | 2 szt |
tuńczyk w sosie własnym | 1/2 małej puszki |
oliwki czarne Smak | 100 g |
bazylia świeża | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: