Przepis i sposób przygotowania na: Ricotta & szpinak
Kroki postępowania
Szpinak można rozmrozić przed przygotowaniem posiłku
![Krok 1 - Ricotta & szpinak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ricotta-szpinak1-2.jpg)
![Krok 2 - Ricotta & szpinak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ricotta-szpinak2-2.jpg)
Polecam rozdrobiony
![Krok 3 - Ricotta & szpinak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ricotta-szpinak3-2.jpg)
![Krok 4 - Ricotta & szpinak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ricotta-szpinak4-2.jpg)
![Krok 5 - Ricotta & szpinak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ricotta-szpinak5-2.jpg)
![Krok 6 - Ricotta & szpinak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ricotta-szpinak6-2.jpg)
![Krok 7 - Ricotta & szpinak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ricotta-szpinak7-2.jpg)
szpinak mrożony | 1 opakowanie |
cebula biała | 1 sztuka |
olej do smażenia | |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
ser ricotta | 1 opakowanie |
śmietana 12% | 50 ml |
makaron spaghetti | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: