Przepis i sposób przygotowania na: Risotto
Kroki postępowania
![Krok 1 - Risotto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/risotto18-2.jpg)
![Krok 2 - Risotto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/risotto19-2.jpg)
![Krok 3 - Risotto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/risotto20-2.jpg)
![Krok 4 - Risotto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/risotto21-2.jpg)
![Krok 5 - Risotto foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/risotto17-2.jpg)
ryż | 2 torebki |
cebula | 1 duża |
masło | 50 g |
białe wino | 100 ml |
pieczarki | 30 dag |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
pieprz | |
sól | |
bulion warzywny | 500 ml |
warzywa mrożone | 25 (mieszanka chińska) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: