Przepis i sposób przygotowania na: Risotto wiosenne
Kroki postępowania
![Krok 1 - Risotto wiosenne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/risotto-wiosenne8-2.jpg)
![Krok 2 - Risotto wiosenne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/risotto-wiosenne7-2.jpg)
![Krok 3 - Risotto wiosenne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/risotto-wiosenne6-2.jpg)
![Krok 4 - Risotto wiosenne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/risotto-wiosenne5-2.jpg)
![Krok 5 - Risotto wiosenne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/risotto-wiosenne4-2.jpg)
![Krok 6 - Risotto wiosenne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/risotto-wiosenne3-2.jpg)
![Krok 7 - Risotto wiosenne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/risotto-wiosenne2-2.jpg)
![Krok 8 - Risotto wiosenne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/risotto-wiosenne1-2.jpg)
Smacznego :)
![Krok 9 - Risotto wiosenne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/risotto-wiosenne0-2.jpg)
ryż do risotto | 1 szklanka |
marchew | 50 gram |
groszek mrożony | 50 gram |
pierś z kurczaka (ilość wg uznania) | |
masło | 50 gram |
oliwa | |
cebula biała | 1 sztuka |
czosnek | 2 sztuki |
bulion | 1 kostka |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: