Przepis i sposób przygotowania na: RISOTTO Z PIECZARKAMI I SELEREM NACIOWYM
Kroki postępowania
![Krok 1 - RISOTTO Z PIECZARKAMI I SELEREM NACIOWYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/risotto-z-pieczarkami-i-selerem-naciowym1-2.jpg)
![Krok 2 - RISOTTO Z PIECZARKAMI I SELEREM NACIOWYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/risotto-z-pieczarkami-i-selerem-naciowym2-2.jpg)
![Krok 3 - RISOTTO Z PIECZARKAMI I SELEREM NACIOWYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/risotto-z-pieczarkami-i-selerem-naciowym3-2.jpg)
![Krok 4 - RISOTTO Z PIECZARKAMI I SELEREM NACIOWYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/risotto-z-pieczarkami-i-selerem-naciowym4-2.jpg)
![Krok 5 - RISOTTO Z PIECZARKAMI I SELEREM NACIOWYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/risotto-z-pieczarkami-i-selerem-naciowym5-2.jpg)
ryż do risotto | 1 szklanka |
wino białe wytrawne | 200 ml |
bulion warzywny | 500 ml |
cebula biała | 1 szt |
masło klarowane | 1 łyżka |
pieczarki | 250 gram |
masło klarowane | 1 łyżeczka |
Pieprz biały mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
sól do smaku |
seler naciowy | 4 łodygi |
ser cheddar | 3 łyżki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
masło | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: