Przepis i sposób przygotowania na: Rogaliki krucho-drożdżowe z ciasta topionego
Przygotowanie rogalików krucho-drożdżowych z ciasta topionego
![Krok 1 - Rogaliki krucho-drożdżowe z ciasta topionego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rogaliki-krucho-drozdzowe-z-ciasta-topionego-10-2.jpg)
![Krok 2 - Rogaliki krucho-drożdżowe z ciasta topionego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rogaliki-krucho-drozdzowe-z-ciasta-topionego-11-2.jpg)
![Krok 3 - Rogaliki krucho-drożdżowe z ciasta topionego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rogaliki-krucho-drozdzowe-z-ciasta-topionego-12-2.jpg)
![Krok 4 - Rogaliki krucho-drożdżowe z ciasta topionego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rogaliki-krucho-drozdzowe-z-ciasta-topionego-13-2.jpg)
![Krok 5 - Rogaliki krucho-drożdżowe z ciasta topionego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rogaliki-krucho-drozdzowe-z-ciasta-topionego-14-2.jpg)
mąka pszenna | 4 szklanki |
drożdże świeże | 50 gramów |
cukier | 3 łyżki |
mleko | 0.5 szklanki |
masło 82% | 250 gramów |
żółtko jajek | 3 sztuki |
białko | 1 sztuka |
marmolada | 0.75 słoika |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: