Przepis i sposób przygotowania na: Rogaliki z czekoladą
Kroki postępowania
Stolnicę podsypać mąką i wyłożyć schłodzone ciasto, podzielić na dwie części i rozwałkować na około 1/2 cm
![Krok 1 - Rogaliki z czekoladą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rogaliki-z-czekolada14-2.jpg)
![Krok 2 - Rogaliki z czekoladą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rogaliki-z-czekolada15-2.jpg)
![Krok 3 - Rogaliki z czekoladą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rogaliki-z-czekolada16-2.jpg)
![Krok 4 - Rogaliki z czekoladą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rogaliki-z-czekolada17-2.jpg)
mąka pszenna | 3 szklanki |
margaryna | 25 dag |
śmietana 18 proc | 1 szklanka |
cukier waniliowy | 2 łyżeczki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
nutella |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: