Przepis i sposób przygotowania na: Rolada Eli z udźca indyczego
Kroki postępowania
nici kuchenne
duża igła
woreczek do pieczenia w piekarniku
Kurki oczyścić,umyć i odsączyć.Cebule drobno pokroić.Cukinię i szynkę pokroić w kostkę.Na patelni roztopić masło,dodać kurki,połowę cebuli,sól,pieprz,smażyć aż odparuje sok i wystudzić.Kurki oczyścić,umyć i odsączyć.Do kurek dodać cukinię,szynkę,doprawić do smaku solą,pieprzem i wymieszać.
![Krok 1 - Rolada Eli z udźca indyczego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-eli-z-udzca-indyczego4-2.jpg)
![Krok 2 - Rolada Eli z udźca indyczego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-eli-z-udzca-indyczego2-2.jpg)
![Krok 3 - Rolada Eli z udźca indyczego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-eli-z-udzca-indyczego3-2.jpg)
Ja podałam roladę z kaszą jęczmienną i surówką z pora.
![Krok 4 - Rolada Eli z udźca indyczego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-eli-z-udzca-indyczego1-2.jpg)
![Krok 5 - Rolada Eli z udźca indyczego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-eli-z-udzca-indyczego0-2.jpg)