Składniki:
wątróbka cielęca | 150 g |
mleko | 1/2 szklanki |
schab | 800 g |
olej | 5 łyżek |
tymianek | do smaku |
orzechy laskowe | 250 g |
fety | 100 g |
bulion | 1/2 szklanki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
wątróbka cielęca | 150 g |
mleko | 1/2 szklanki |
schab | 800 g |
olej | 5 łyżek |
tymianek | do smaku |
orzechy laskowe | 250 g |
fety | 100 g |
bulion | 1/2 szklanki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: