Przepis i sposób przygotowania na: Rolada z porem i serem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rolada z porem i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-z-porem-i-serem1-2.jpg)
Zwijamy roladę z pomocą foli aluminiowej, ale bez foli.
![Krok 2 - Rolada z porem i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-z-porem-i-serem2-2.jpg)
![Krok 3 - Rolada z porem i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-z-porem-i-serem3-2.jpg)
![Krok 4 - Rolada z porem i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-z-porem-i-serem4-2.jpg)
![Krok 5 - Rolada z porem i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-z-porem-i-serem5-2.jpg)
mięso mielone wołowo-wieprzowe | 1 kg |
jajko | 2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
por (biała część) | 2 sztuki |
ser żółty | 3 plastry |
natka pietruszki | |
koperek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: