Przepis i sposób przygotowania na: Roladka z pietruszkowym farszem w liściu kapusty
Kroki postępowania
*przed włożeniem mięsa do kapusty, warto ją wcześniej sparzyć. Ja tego nie zrobiłam i kapusta była lekko twardawa.
kapusta biała | 1 liść-młoda kapusta |
pierś z kurczaka | 90 gram |
ser żółty | 20 gram-o obniżonej zawartości tłus |
natka pietruszki | 1/2 sztuki |
sos sojowy | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
olej rzepakowy | 1/2 łyżeczki |
czosnek | 1 mały ząbek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: