Przepis i sposób przygotowania na: Roladki schabowe z mięsem mielonym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Roladki schabowe z mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-z-miesem-mielonym1-2.jpg)
![Krok 2 - Roladki schabowe z mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-z-miesem-mielonym2-2.jpg)
![Krok 3 - Roladki schabowe z mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-z-miesem-mielonym3-2.jpg)
![Krok 4 - Roladki schabowe z mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-z-miesem-mielonym4-2.jpg)
schab bez kości | 1 kg |
sól | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
olej | do smażenia |
mięso mielone wieprzowe | 1/2 kg |
natka pietruszki | 1 pęczek |
jajko | 1 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
ogórek kiszony | 2 szt |
sól | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: