Przepis i sposób przygotowania na: Roladki schabowe ze szpinakiem i fetą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Roladki schabowe ze szpinakiem i fetą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-ze-szpinakiem-i-feta1-2.jpg)
![Krok 2 - Roladki schabowe ze szpinakiem i fetą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-ze-szpinakiem-i-feta2-2.jpg)
![Krok 3 - Roladki schabowe ze szpinakiem i fetą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-ze-szpinakiem-i-feta0-2.jpg)
schab | 1 kg |
szpinak mrożony | 450 gr |
feta | 200 gr |
masło | 2 łyżki |
czosnek | 4 ząbki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bazylia | do smaku |
jaja | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panieru |
olej | do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: