Przepis i sposób przygotowania na: Roladki wieprzowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Roladki wieprzowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-wieprzowe7-2.jpg)
![Krok 2 - Roladki wieprzowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-wieprzowe8-2.jpg)
![Krok 3 - Roladki wieprzowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-wieprzowe9-2.jpg)
Piec na tłuszczu z obu stron na małym ogniu do miękkości.
![Krok 4 - Roladki wieprzowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-wieprzowe10-2.jpg)
schab bez kości | 40 dag |
ser żółty | 4 plastry |
pomidor | 1 sztuka |
ogórek kiszony | 1 sztuki |
szynka | 4 plasterki |
sól | 1 szczypta |
pieczarki | 3 sztuki |
jajko | do panierki |
mąka | do panierki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: