Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z kani z farszem jajeczno szcypiorkowym
Kroki postępowania
Kanie oczyścić ,obciąć nóżki.
Kapelusze grzybów posolić ,delikatnie podsmażyć z obu stron na gorącym oleju.
![Krok 1 - Roladki z kani z farszem jajeczno szcypiorkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-kani-z-farszem-jajeczno-szcypiorkowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Roladki z kani z farszem jajeczno szcypiorkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-kani-z-farszem-jajeczno-szcypiorkowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Roladki z kani z farszem jajeczno szcypiorkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-kani-z-farszem-jajeczno-szcypiorkowym3-2.jpg)
Podawać na gorąco.
![Krok 4 - Roladki z kani z farszem jajeczno szcypiorkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-kani-z-farszem-jajeczno-szcypiorkowym4-2.jpg)
kanie | 2 sztuki |
jajko ugotowane na twardo | 2 sztuki |
szczypiorek | wg uznania |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
olej do smażenia | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: