Składniki:
piersi z kurczaka | 2 podwójne |
szpinak mrożony | 200 g |
cebula | 1 szt |
ser żółty | 10 dag |
tłuszcz do smażenia | |
sól i pieprz | do smaku |
mąka pszenna | do panierki |
jajko | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
piersi z kurczaka | 2 podwójne |
szpinak mrożony | 200 g |
cebula | 1 szt |
ser żółty | 10 dag |
tłuszcz do smażenia | |
sól i pieprz | do smaku |
mąka pszenna | do panierki |
jajko | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: