Przepis i sposób przygotowania na: Rosół wołowy
Kroki postępowania
Mięso i warzywa wyjąć z garnka, a rosół przecedzić przez gęste sitko.
wołowina | 1 kilogram |
marchewka | 3 sztuka |
pietruszka | 1 sztuka |
seler | 1/2 sztuka |
natka pietruszki | 1/4 pęczka |
liście selera | 2 gałązki |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 1/2 łyżeczka |
cebula | 2 sztuka / małe |
czosnek | 3 ząbek |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuka |
Goździki całe Prymat | 4 sztuka |
sól do smaku | |
tymianek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: