Przepis i sposób przygotowania na: rosół z kury
Kroki postępowania
![Krok 1 - rosół z kury foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rosol-z-kury12-2.jpg)
![Krok 2 - rosół z kury foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rosol-z-kury13-2.jpg)
![Krok 3 - rosół z kury foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rosol-z-kury14-2.jpg)
![Krok 4 - rosół z kury foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rosol-z-kury15-2.jpg)
por | 1 sztuki |
seler | 1 sztuki |
marchew | 6 sztuki |
natka pietruszki | 2 sztuki |
sól | 2 łyżki |
ziele angielskie | 1 opakowanie |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | 1/2 opakowania |
SUSZ WARZYWNY | 1 opakowanie |
Liść laurowy suszony Prymat | 10 sztuk |
Owoc jałowca cały Prymat | 1/2 opakowania |
Szafran nitki Prymat | 1 szczzypta |
skrzydełka z indyka | 10 sztuk |
woda | 1/2 litry |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: