Składniki:
rosół wołowy | 2 litry |
wątroba wołowa | 13 dkg |
słonina | 3 dkg |
bułka czerstwa | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
mleko | |
cebula | 1 szt |
jajko | 1 szt |
Majeranek suszony Prymat | |
sól | |
pieprz |
rosół wołowy | 2 litry |
wątroba wołowa | 13 dkg |
słonina | 3 dkg |
bułka czerstwa | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
mleko | |
cebula | 1 szt |
jajko | 1 szt |
Majeranek suszony Prymat | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: