Przepis i sposób przygotowania na: Róże karnawałowe
Kroki postępowania
M?k? przesia?.
![Krok 1 - Róże karnawałowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roze-karnawalowe59-2.jpg)
![Krok 2 - Róże karnawałowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roze-karnawalowe58-2.jpg)
![Krok 3 - Róże karnawałowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roze-karnawalowe57-2.jpg)
![Krok 4 - Róże karnawałowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roze-karnawalowe60-2.jpg)
Po usma?eniu os?czy? z t?uszczu na papierowym r?czniku.
![Krok 5 - Róże karnawałowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roze-karnawalowe61-2.jpg)
Smacznego
![Krok 6 - Róże karnawałowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roze-karnawalowe56-2.jpg)
m?ka | 300 g |
cukier puder | 150 g |
?ó?tka | 6 szt |
?mietana kwa?na | 50 g |
mas?o | 50 g |
powid?a ?liwkowe | |
wódka | 2 ?y?ki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: