Przepis i sposób przygotowania na: Rożki z kiszoną kapustą i pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rożki z kiszoną kapustą i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rozki-z-kiszona-kapusta-i-pieczarkami4-2.jpg)
![Krok 2 - Rożki z kiszoną kapustą i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rozki-z-kiszona-kapusta-i-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 3 - Rożki z kiszoną kapustą i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rozki-z-kiszona-kapusta-i-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 4 - Rożki z kiszoną kapustą i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rozki-z-kiszona-kapusta-i-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 5 - Rożki z kiszoną kapustą i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rozki-z-kiszona-kapusta-i-pieczarkami0-2.jpg)
ciasto francuskie | 2 opakowania |
cebula biała | 1 szt |
pieczarki | 400 g |
kapusta kiszona | 400 g |
Majeranek suszony Prymat | 2 łyżki |
jajko | 1 szt |
olej do smażenia | |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: