Przepis i sposób przygotowania na: Różowe ciasto ucierane
Kroki postępowania
![Krok 1 - Różowe ciasto ucierane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rozowe-ciasto-ucierane1-2.jpg)
![Krok 2 - Różowe ciasto ucierane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rozowe-ciasto-ucierane2-2.jpg)
![Krok 3 - Różowe ciasto ucierane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rozowe-ciasto-ucierane3-2.jpg)
![Krok 4 - Różowe ciasto ucierane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rozowe-ciasto-ucierane4-2.jpg)
![Krok 5 - Różowe ciasto ucierane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rozowe-ciasto-ucierane0-2.jpg)
mąka pszenna | 1 szklanka |
jaja | 6 sztuk |
margaryna | 200 g |
cukier kryształ | 1 szklanka |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
cukier puder | do dekoracji |
kisiel wiśniowy | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: