Przepis i sposób przygotowania na: Różowy kajmakowiec z cappuccino
Kroki postępowania
![Krok 1 - Różowy kajmakowiec z cappuccino foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rozowy-kajmakowiec-z-cappuccino1-2.jpg)
![Krok 2 - Różowy kajmakowiec z cappuccino foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rozowy-kajmakowiec-z-cappuccino2-2.jpg)
![Krok 3 - Różowy kajmakowiec z cappuccino foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rozowy-kajmakowiec-z-cappuccino3-2.jpg)
![Krok 4 - Różowy kajmakowiec z cappuccino foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rozowy-kajmakowiec-z-cappuccino4-2.jpg)
jajko | 4 sztuki |
mąka pszenna | 1/2 szklanki |
cukier | 1/2 szklanki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczki |
barwnik spożywczy czerwony |
mleko 3,2% | 1/2 litra |
budyń śmietankowy | 1 torebka |
mąka pszenna | 2 łyżki |
cukier | 1/2 szklanki |
masło lub margaryna | 3/4 kostki |
żółtko jajek | 1 sztuka |
kajmak | 1 puszka |
krakersy | 150 g |
herbatniki | 150 g |
czekolada mleczna | 100 g |
śmietana 30% | 1/2 litra |
cukier puder | 3 łyżki |
cappuccino orzechowe | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: