Składniki:
schab bez kości | 1/2 kg |
cebula | 1 sztuka |
ogórki kiszone | 1 sztuka |
papryka konserwowa | 1/2 sztuka |
sól | do smaku |
oliwa | do smażenia |
kostka mięsna | 1/2 sztuka |
mąka | 1 łyżka |
woda | 1/4 szklanka |
boczek parzony | 2 plastry |
schab bez kości | 1/2 kg |
cebula | 1 sztuka |
ogórki kiszone | 1 sztuka |
papryka konserwowa | 1/2 sztuka |
sól | do smaku |
oliwa | do smażenia |
kostka mięsna | 1/2 sztuka |
mąka | 1 łyżka |
woda | 1/4 szklanka |
boczek parzony | 2 plastry |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: