Przepis i sposób przygotowania na: Ryba po grecku z selerem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ryba po grecku z selerem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-po-grecku-z-selerem1-2.jpg)
![Krok 2 - Ryba po grecku z selerem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-po-grecku-z-selerem2-2.jpg)
![Krok 3 - Ryba po grecku z selerem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-po-grecku-z-selerem3-2.jpg)
![Krok 4 - Ryba po grecku z selerem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-po-grecku-z-selerem0-2.jpg)
dorsz | 50 dag |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka |
jaja | 2 sztuki |
olej | do smażenia |
marchewka | 30 dag |
pietruszka | 15 dag |
seler | 10 dag |
cebula | 1 sztuka |
olej | 2 łyżki |
woda | 2 łyżki |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: