Przepis i sposób przygotowania na: Ryba pod szpinakową kołderką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ryba pod szpinakową kołderką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-pod-szpinakowa-kolderka1-2.jpg)
![Krok 2 - Ryba pod szpinakową kołderką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-pod-szpinakowa-kolderka2-2.jpg)
![Krok 3 - Ryba pod szpinakową kołderką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-pod-szpinakowa-kolderka3-2.jpg)
filet z mintaja | 6 płatów |
jaja | 2 sztuki |
mąka | ok 5 łyżek |
sól i pieprz | do smaku |
sok z cytryny | do skropienia |
olej do smażenia |
szpinak mrożony | 450 g |
śmietana 18 proc | 3 łyżki |
czosnek ząbki | 3 ząbki |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: