Przepis i sposób przygotowania na: Rybne kotleciki z warzywami panierowane w płatkach kukurydzianych
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rybne kotleciki z warzywami panierowane w płatkach kukurydzianych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-kotleciki-z-warzywami-panierowane-w-platkach-kukurydzianych1-2.jpg)
![Krok 2 - Rybne kotleciki z warzywami panierowane w płatkach kukurydzianych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-kotleciki-z-warzywami-panierowane-w-platkach-kukurydzianych2-2.jpg)
![Krok 3 - Rybne kotleciki z warzywami panierowane w płatkach kukurydzianych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-kotleciki-z-warzywami-panierowane-w-platkach-kukurydzianych3-2.jpg)
filet z miruny | 50 dag |
marchewka | 1 sztuka |
cebula | 1/2 sztuki |
por (biała część) | kawałek |
natka pietruszki | pęczek |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
kasza manna | 2 łyżki |
jajko | 1 sztuka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
płatki kukurydziane | |
olej do smażenia |
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: