Przepis i sposób przygotowania na: Rybne kotleciki ze szczypiorkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rybne kotleciki ze szczypiorkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-kotleciki-ze-szczypiorkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Rybne kotleciki ze szczypiorkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-kotleciki-ze-szczypiorkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Rybne kotleciki ze szczypiorkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-kotleciki-ze-szczypiorkiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Rybne kotleciki ze szczypiorkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-kotleciki-ze-szczypiorkiem4-2.jpg)
![Krok 5 - Rybne kotleciki ze szczypiorkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-kotleciki-ze-szczypiorkiem0-2.jpg)
filety z mintaja | 40-50 dag |
jajko | 1 szt |
mleko | 1/2 szkl |
szczypiorek usiekany | 2 łyżki |
masło | 1 łyżka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szkl |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej do smażenia | |
kajzerka | 1 szt |
cebula | 1 szt |
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: