Przepis i sposób przygotowania na: Rybne placki
Kroki postępowania
Cebulę obrać i drobno posiekać lub zetrzeć na tarce. Czosnek obrać przecisnąć przez praskę i wymieszać z solą. Wszystko wymieszać z rybą dodać przyprawy.
![Krok 1 - Rybne placki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-placki1-2.jpg)
![Krok 2 - Rybne placki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-placki2-2.jpg)
![Krok 3 - Rybne placki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-placki3-2.jpg)
![Krok 4 - Rybne placki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-placki4-2.jpg)
![Krok 5 - Rybne placki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-placki5-2.jpg)
filety rybne | 300 g |
sok z cytryny | |
cebula | 1 szt |
czosnek | 1 szt |
tymianek | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
mąka | 2 szkl |
drożdże | 2 dag |
sól | 1 łyżczka |
woda letnia | 1 szkl |
cukier | 1/4 łyżeczki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: