Przepis i sposób przygotowania na: Rybne pulpety w sosie śmietanowo-koperkowym
Kroki postępowania
Bułkę namoczyć w mleku i odstawić.
![Krok 1 - Rybne pulpety w sosie śmietanowo-koperkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-pulpety-w-sosie-smietanowo-koperkowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Rybne pulpety w sosie śmietanowo-koperkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-pulpety-w-sosie-smietanowo-koperkowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Rybne pulpety w sosie śmietanowo-koperkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-pulpety-w-sosie-smietanowo-koperkowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Rybne pulpety w sosie śmietanowo-koperkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-pulpety-w-sosie-smietanowo-koperkowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Rybne pulpety w sosie śmietanowo-koperkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-pulpety-w-sosie-smietanowo-koperkowym5-2.jpg)
![Krok 6 - Rybne pulpety w sosie śmietanowo-koperkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-pulpety-w-sosie-smietanowo-koperkowym6-2.jpg)
![Krok 7 - Rybne pulpety w sosie śmietanowo-koperkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-pulpety-w-sosie-smietanowo-koperkowym7-2.jpg)
![Krok 8 - Rybne pulpety w sosie śmietanowo-koperkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-pulpety-w-sosie-smietanowo-koperkowym8-2.jpg)
![Krok 9 - Rybne pulpety w sosie śmietanowo-koperkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-pulpety-w-sosie-smietanowo-koperkowym9-2.jpg)
![Krok 10 - Rybne pulpety w sosie śmietanowo-koperkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-pulpety-w-sosie-smietanowo-koperkowym10-2.jpg)
filet z miruny | 400 g |
cebula | 1 mała |
bułka czerstwa | 0,5 szt |
mleko | 0,5 szklanki |
jajko | 1 szt |
bulion drobiowy | 1 litra |
masło | 1 łyżka |
kasza manna | 1 łyżka |
śmietana 18 proc | 250 g |
mąka | 2 łyżki |
koper świeży | |
sól | |
Pieprz ziołowy mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: