Przepis i sposób przygotowania na: Smażony pstrąg z purée ziemniaczano-chrzanowym i marynowanymi buraczkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Smażony pstrąg z purée ziemniaczano-chrzanowym i marynowanymi buraczkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazony-pstrag-z-puree-ziemniaczano-chrzanowym-i-marynowanymi-buraczkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Smażony pstrąg z purée ziemniaczano-chrzanowym i marynowanymi buraczkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazony-pstrag-z-puree-ziemniaczano-chrzanowym-i-marynowanymi-buraczkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Smażony pstrąg z purée ziemniaczano-chrzanowym i marynowanymi buraczkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazony-pstrag-z-puree-ziemniaczano-chrzanowym-i-marynowanymi-buraczkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Smażony pstrąg z purée ziemniaczano-chrzanowym i marynowanymi buraczkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazony-pstrag-z-puree-ziemniaczano-chrzanowym-i-marynowanymi-buraczkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Smażony pstrąg z purée ziemniaczano-chrzanowym i marynowanymi buraczkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazony-pstrag-z-puree-ziemniaczano-chrzanowym-i-marynowanymi-buraczkami5-2.jpg)
filet z pstrąga | 800 g (bez skóry i ości) |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 1 opakowanie |
mąka | 3 łyżki |
ziemniaki | 1 kg |
śmietana | 100 ml |
masło | 100 g |
Chrzan śmietankowy Smak | 3 łyżki |
bekon | 100 g (pokrojony w plasterki) |
buraczki konserwowe | 1 słoik |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz biały mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: