Przepis i sposób przygotowania na: Ryż jabłkowo - gruszkowy na mleku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ryż jabłkowo - gruszkowy na mleku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryz-jablkowo-gruszkowy-na-mleku1-2.jpg)
![Krok 2 - Ryż jabłkowo - gruszkowy na mleku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryz-jablkowo-gruszkowy-na-mleku2-2.jpg)
![Krok 3 - Ryż jabłkowo - gruszkowy na mleku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryz-jablkowo-gruszkowy-na-mleku3-2.jpg)
![Krok 4 - Ryż jabłkowo - gruszkowy na mleku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryz-jablkowo-gruszkowy-na-mleku4-2.jpg)
![Krok 5 - Ryż jabłkowo - gruszkowy na mleku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryz-jablkowo-gruszkowy-na-mleku5-2.jpg)
ryż do risotto | 1 opakowanie |
mleko | 1 litr |
masło | 2-3 łyżki |
cukier | 4 łyżki |
cukier waniliowy |
jabłka | 4 sztuki |
gruszki | 2 sztuki |
laska cynamonu | 1 |
cukier | 2-3 łyżki |
masło | 50 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: