Przepis i sposób przygotowania na: Ryż z boczkiem i kapustą pekińską
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ryż z boczkiem i kapustą pekińską foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryz-z-boczkiem-i-kapusta-pekinska1-2.jpg)
![Krok 2 - Ryż z boczkiem i kapustą pekińską foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryz-z-boczkiem-i-kapusta-pekinska2-2.jpg)
![Krok 3 - Ryż z boczkiem i kapustą pekińską foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryz-z-boczkiem-i-kapusta-pekinska3-2.jpg)
![Krok 4 - Ryż z boczkiem i kapustą pekińską foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryz-z-boczkiem-i-kapusta-pekinska4-2.jpg)
![Krok 5 - Ryż z boczkiem i kapustą pekińską foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryz-z-boczkiem-i-kapusta-pekinska5-2.jpg)
![Krok 6 - Ryż z boczkiem i kapustą pekińską foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryz-z-boczkiem-i-kapusta-pekinska6-2.jpg)
ryż basmati | 100 g |
boczek wędzony | 50 g - chudy |
boczek parzony | 50 g - chudy |
kapusta pekińska | 100 g |
bulion warzywny | 150-200 ml |
szczypiorek | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: