Składniki:
kapusta młoda | 30 dag |
polędwica sopocka | 10 dag |
olej | 2 łyżki |
sól | 1\\2 łyżeczki |
smalec | 1 łyżeczka |
ryż | 1,5 szklanki |
woda | 2 1\\4 szklanki |
rosół | 1 szklanka |
sos sojowy | 1 łyżka |
woda | 2 łyżeczki |
kapusta młoda | 30 dag |
polędwica sopocka | 10 dag |
olej | 2 łyżki |
sól | 1\\2 łyżeczki |
smalec | 1 łyżeczka |
ryż | 1,5 szklanki |
woda | 2 1\\4 szklanki |
rosół | 1 szklanka |
sos sojowy | 1 łyżka |
woda | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: