Składniki:
pierś kurczaka | 2 |
zielona fasolka szparagowa | 1/2 opakowania |
papryka czerwona | 1 |
pieczarki | 10 |
marchewka | 6 |
kukurydza | 1/2 |
czerwona fasolka | 1/2 |
koncentrat pomidorowy | 2 lyzki |
curry | |
sól | |
chilli |
pierś kurczaka | 2 |
zielona fasolka szparagowa | 1/2 opakowania |
papryka czerwona | 1 |
pieczarki | 10 |
marchewka | 6 |
kukurydza | 1/2 |
czerwona fasolka | 1/2 |
koncentrat pomidorowy | 2 lyzki |
curry | |
sól | |
chilli |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: